love story..new chapter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 15, 2011

facial o facial !

FACIAL!  yeah dapat gak arini pegi buat facial. huuuu~ setelah berbulan2 menternak jerawat2 dan white heads kat muke ku ini... kekadang jeles gak tengok orang2 yang berkulit licin macam putih telur..ish3..dahla putih then licin pulak tu ! memang jeles...hahah. ok2 sila bersyukur ye kawan2 semua. sebagai hamba Allah, kita semua dah cukup sempurna dah Allah cipta. lagipon kecantikan ni kan subjektif. so different people have different opinion about beauty.

so tadi aku pi salun kecantikan shimah kat setapak..heee macam2 treatment ade kat sini. tapi memandangkan duit pon tak banyak so aku hanya dibenarkan membuat facial treament je..huhu jadila kan dari takde langsung.



huuu~ syok benau tido mase facial...


ade kolam kecik and ikan kap dalam nih


muke bajet je pas wat facial tadi... pose ala ala gaya `kerana dirimu begitu berharga`...( macam muke orang sakit pon ade aku tengok)..sila jgn kutuk ye kawan2.heee~


hahah ni lagi la bajet habis! ish3..poyo nyer budak nih...pinjam sat spek itam abang saye ...xkesah walaupon spek ni spek laki yg penting nak bergaya gak dengan spek itam..haha~

1 comment:

  1. jerawat la aku tak suka.rasa nak picit je kalau ada.malas la nak bela dah.

    Mak Ana raffali suruh korek bakat

    ReplyDelete

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers