love story..new chapter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 9, 2011

stunning me by Qaseh Elyn !

ye,,sedang saya berjalan2 ke blog b2b tiba2 ternampak pulak contest nih from Elyn Creation...so ape lagi mau cuba nasib jugak! mane tau ada rezeki kan ..heee~



hooo syarat2 pertandingan ialah....huuu selamat sempat jugak join eventhough dah nak beh dah date die..huhu


impian tudung dan veil saya pada hari perkahwinan/nikah

ialah..jengjengjeng...weeee~sorry amik pic dari facebook..tapi memang minat sgt veil yg berbunga2 dan labuh camni..kalo dapat ni memang bertuah badan.huhu ..


selain tu..veil yang di pakai oleh ayu raudhah mase wedding die ni sweet je.hihu~ kalo nikah pakai warna krim then ad bunga2 putih cam atas pale ayu tu mesti jadi memori yg best yg xdapat dilupekan oleh sy ^_^ oh terasa diriku begitu berharga.hihu



dan jugak veil bunga 3D cam elyana..ni memang dah jadik tarikan b2b zaman teknologi skrg..maklumla zaman skrg even movie pon ade 3D so veil para ratu sehari pun tak ketinggalan jugak..n u know what? this is among the most adorable veil !








7 comments:

  1. all the best ye!

    do come, visit & be our follower at http://blurplediary.blogspot.com/

    do keep in touch =)

    ReplyDelete
  2. Wah . comel entri ni . Gud luck dear !
    btw, follow me back ye .
    ceritabakalpengantin.blogspot.com
    ^___^

    ReplyDelete
  3. 3d flowers mmg sgt in skrg kan..cantik! gud luck dear!

    ReplyDelete
  4. @schaz : yup..like 3d flowers! ^_^

    ReplyDelete

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers