love story..new chapter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, September 17, 2015

nak kurussss



slm satu malaysia
bertahun tak update blog kan
nampak sangat hidup semakin busy
umur semakin meningkat
berat pon bertumbuh dengan baik eh?
pastu hari ni rasa nak update blog tetibe
sebab at least kalu blog xde org baca sgt kot hehe
segan la katekan....hihi

berazam nak turunkan berat badan
memang org cakap "ala oke da tu umi ...ko nak kurus camna ag?"
tapi rasa xpuas sebab i prefer small numbers hahaha
so mcm semangat nak amalkan diet atkins tp xtaula sebab gastrik mula menaikan bendera tanda peperangan baru bermula jadinya nak diet gile2 akan mengakibatkan kekalahan yg terok huhuhu

takper...slow2 turunkan berat sbb yang penting the outcome tu bole maintain lama kan
exercise kena lebih n jaga makan

so starting mmg kena letakkan semua ukuran bdn supaya ada baseline heheh then bole sasarkan target

starting weight 54kg
height:156cm
bmi:22
waist: 29inch
hip:41inch
arm circumference:10.5inch

all the best!!!


2 comments:

  1. Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@zalora.com.my

    Thanks :)

    ReplyDelete
  2. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)
    Selamat Tahun Baru dari team Kumpulbagi!!

    ReplyDelete

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers