love story..new chapter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, August 6, 2011

besday si cantik !

assalamualaikum

okey nak cter plak kisah 4 dara celebrate beday si cantik cik aszalina yang dah berumur genap 23 tahun pada tarikh keramat 3/8/11...weeeee~ hepi besday cik asz!!!! 

kitorang hari selase tu pi kua beli hadiah n kek secret recipe masyukkkkk~ brownies beb! perghhhh terliur2 teringat kek aritu nyah..hihu~

so malam tu , plan dengan rumate cik asz jugak to make sure she's in her room and not sleep...tau2 je cik asz kalo dah tido..haisshhhh heeee papepon plan malam tu mmg best. kitorang xde main kotor campak2 telor ke ape atau baling tepung . kol 11.45 pm sume orang dah kumpul kat bilik aku...



 before nak sampai blik cik asz...nyalakan lilin dulo ler..tepat 12 am ..kitorang serbu rumah cik asz! mase tu cik asz tengah gosok baju..hihu~ membe terkesima...speechless~ ^_^ so the beday celebration begins!!!




poyo kan sume nak tiup lilin...hehehe


si cantik...the VVIP of that nite...beday girl...hihu~ ms nor aszalina mohamed yusof! ayunessss budak neyh...mak aku pon berkenan nengok die...naseb xde abang lagi kalo x, mau jadik menantu mak aku nih..hahaha


next.... cik qaseh munyati memberikan sepatah dua kata untuk beday girl followed by acara cuap menyuap kek secret recipe kegemaran ramai ^__________^



macam kebetulan kan...sume pakai biru ( not all act..heee) .... tak plan pon nak pakai biru..tapi maybe malam tu ditakdirkan tema beday ialah bluessss girlsssss~ next...upacara penyampaian hadiah oleh pengetua, cik qaseh sambil di iringi penolong kanan akademik, umi-tomoyo dan penolong kanan hal ehwal pelajar , cik fiza...hadiah di berikan kepada pelajar tercantik pada malam itu yang sangat2 diraikan, cik aszalina ^_^



oh..behave girl...awat syok sangat aku tuh??!


taraaaa~ cik asz dapat adiah teddy bearrrr!!!! best2! heeeee~


akhir kata , ceh macam karangan format ucapan pulak.... okey cik asz..kalo ko bace blog nih, aku nak wish hepi 23th beday to u! moge ko pnjang umor,murah rezki, bahgia dan berjya di dunia dan akhirat...dipercepatkan jodoh dengan orang yg baik2...! ^_^


No comments:

Post a Comment

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers